A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Xbox | T-Home | Antenna Hungária

2010.
12.01.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A T-Home december elején megszünteti lakossági fórumát, aminek sok felhasználó nem örül. Eközben szakértők az érintőképernyőt jobbnak találják a gomboknál, hamarosan mindenhol lehet fogni digitális tévét hazánkban, és karácsonykor sikertermék lehet a mozgásérzékelős játékvezérlő.

Sikeres a mozgásérzékelős játékvezérlő

Az Xbox 360 konzolhoz csatlakoztatható, mozgásérzékelős játékvezérlőből  világszerte már két és fél millió darab talált gazdára, míg a rivális Sony Playstation 3-jával működő Move-ból 4,1 millió darabot adtak el eddig.
Bővebben az Origo oldalán

A negatív reklám is reklám

Idén karácsonykor is rekordot dönthetnek a webes kereskedők, de a vevőknek érdemes odafigyelniük, hogy honnan rendelik meg az ajándékokat. A New York Times elképesztő történetben számol be egy szándékosan tahó kereskedő üzleti modelljéről.
Bővebben az Index oldalán

Jobb az érintőképernyő, mint a gomb

A kattintgatás és a görgetés teljes tévedés volt. A navigációnak ezek a módjai ellentétesek az emberi természettel. A tapizás (vagyis az érintőképernyő nyomkodása) és a horizontális navigáció ezzel szemen természetesebb, emberibb, a tartalomba való könnyebb elmerülést segíti.
Bővebben a Médiablog oldalán

Vége a beszélgetésnek

A T-Home december ötödikétől bezárja az ügyfelek és dolgozók párbeszédének teret adó online fórumot, a Beszélgessünk! címűt. A fórum felhasználóinak egy része - összesen valamivel több mint 2200 regisztrált felhasználója van az oldalnak - azonban nem akar belenyugodni a döntésbe, és online petícióban kérik annak visszavonását és az oldal további üzemeltetését.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Hamarosan mindenhol lesz ingyenes digitévé

December közepétől alig marad olyan település Magyarországon, ahol ne lehetne fogni az Antenna Hungária földfelszíni sugárzású digitális tévészolgáltatását, a MinDig TV-t. Az Antenna Hungária december 1-jén és december 15-én újabb adóállomásokat kapcsol be földfelszíni sugárzású digitális tévés (DVB-T) adóhálózatába.
Bővebben a HWSW oldalán
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Origo vagy Index?

További villámkérdések  Szavazás állása

Közösségi médaikonzerv

A myVIP-re naponta 220.000 hozzászólás és 200.000 képfeltöltés érkezik, több mint 40 millió képet és 700.000 videót tárolnak, ez átlagosan 200.000 képfeltöltést jelent. Az iWiW jelenleg 56 millió fényképet tárol, a felhasználók naponta 30 ezer képet kommentelnek, és 120 ezer új fotót töltenek fel az oldalra.

Alkalmazásban a jövő - hazai közösségi oldal körkép Alkalmazásban a jövő - hazai közösségi oldal körkép

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés