A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Microsoft | Apple | iPad

2010.
11.30.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Mától hivatalosan is kaphatóak iPad tarifacsomagok a hazai T-Mobile-nál. Eközben a Microsoft alakváltoztató kijelzőt tesztel, sőt saját tévészolgáltatás elindításán is dolgozik. Azonban ez még a jövő zenéje, mert információk szerint, az elkövetkező egy évben biztos, hogy nem fog elindulni az adás.

Itt vannak az iPad tarifacsomagok

Hivatalosan is megjelent a hazai Apple boltokban a cég tavasszal bemutatott táblaszámítógépe, az iPad. A T-Mobile már be is jelentette a Wi-Fi + 3G készülékekhez kialakított hűség nélküli, bármikor lemondható mobilinternet-csomagjait, melyek november 30-tól kaphatóak.
Bővebben az Origo oldalán

Felület változtató érintőkijelzőt tesztelnek

Felületszimuláló technológiát szabadalmaztatott a Microsoft, tehát az érintőkijelzőn valódi gombok is megjelenhetnek. A Microsoft módszere nem csak szimulálja a felület változását. Az óriáscég alakváltoztató műanyag pixeleket használ, amelyek valóban módosítják a felületet, és így keltik azt az érzést, hogy a felhasználó különleges anyagokat, fát, követ vagy textilt tapint.
Bővebben az Index oldalán

Csalással gyanúsítják a Google-t

Az Európai Bizottság azzal gyanúsítja a Google-t, hogy az hátrányos helyzetbe hozta vetélytársait, amikor listázta a keresési találatokat. A Google szerint minden rendszeren lehet javítani, így a keresőn is. A bizottság 2010. februárja óta nem hivatalosan már folytatja vizsgálatát.
Bővebben az Index oldalán

Saját Microsoft tévé?

Saját tévészolgáltatással készül előrukkolni a Microsoft a pletykák szerint. Az adást az Xbox 360 konzolokon és a Windows Phone 7 mobilokon lehet majd nézni. Már több tévécsatornával is tárgyalásokat folytat a Microsoft. A filmek és sorozatok licenceléséről szóló tárgyalások kedvezően alakulnak, ám még csak kezdeti stádiumban járnak. A tévészolgáltatás nem rövid távú terve a cégnek, információk szerint a következő egy évben még nem lesz elérhető az adás.
Bővebben az Origo oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Google vagy Yahoo?

További villámkérdések  Szavazás állása

Olajszennyezés és Google

Az emberiség történetének egyik legkomolyabb olajszennyezéssel járó természeti katasztrófájában érintett BP olajtársaság nem fukarkodik, a jelek szerint minden pénzt megér nekik, hogy valamelyest javíthassanak sérült reputációjukon. Ennek kapcsán felmerül a kérdés, milyen mértékben képesek a nagyvállalatok befolyásolni a neten terjedő híreket azzal, hogy felvásárolják a Google-nél a kontextusban érintett keresőszavakat.

Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés