A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Microsoft | Apple | iPad

2010.
11.30.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Mától hivatalosan is kaphatóak iPad tarifacsomagok a hazai T-Mobile-nál. Eközben a Microsoft alakváltoztató kijelzőt tesztel, sőt saját tévészolgáltatás elindításán is dolgozik. Azonban ez még a jövő zenéje, mert információk szerint, az elkövetkező egy évben biztos, hogy nem fog elindulni az adás.

Itt vannak az iPad tarifacsomagok

Hivatalosan is megjelent a hazai Apple boltokban a cég tavasszal bemutatott táblaszámítógépe, az iPad. A T-Mobile már be is jelentette a Wi-Fi + 3G készülékekhez kialakított hűség nélküli, bármikor lemondható mobilinternet-csomagjait, melyek november 30-tól kaphatóak.
Bővebben az Origo oldalán

Felület változtató érintőkijelzőt tesztelnek

Felületszimuláló technológiát szabadalmaztatott a Microsoft, tehát az érintőkijelzőn valódi gombok is megjelenhetnek. A Microsoft módszere nem csak szimulálja a felület változását. Az óriáscég alakváltoztató műanyag pixeleket használ, amelyek valóban módosítják a felületet, és így keltik azt az érzést, hogy a felhasználó különleges anyagokat, fát, követ vagy textilt tapint.
Bővebben az Index oldalán

Csalással gyanúsítják a Google-t

Az Európai Bizottság azzal gyanúsítja a Google-t, hogy az hátrányos helyzetbe hozta vetélytársait, amikor listázta a keresési találatokat. A Google szerint minden rendszeren lehet javítani, így a keresőn is. A bizottság 2010. februárja óta nem hivatalosan már folytatja vizsgálatát.
Bővebben az Index oldalán

Saját Microsoft tévé?

Saját tévészolgáltatással készül előrukkolni a Microsoft a pletykák szerint. Az adást az Xbox 360 konzolokon és a Windows Phone 7 mobilokon lehet majd nézni. Már több tévécsatornával is tárgyalásokat folytat a Microsoft. A filmek és sorozatok licenceléséről szóló tárgyalások kedvezően alakulnak, ám még csak kezdeti stádiumban járnak. A tévészolgáltatás nem rövid távú terve a cégnek, információk szerint a következő egy évben még nem lesz elérhető az adás.
Bővebben az Origo oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Linux vagy Windows?

További villámkérdések  Szavazás állása

ÜGYFÉLKAPU

Bár karbantartás miatti leállások a jövőben is várhatók, az ügyfélkapu köszöni szépen, rekord látogatottság mellett működik. A közel ötmilliárdos EU-s finanszírozású rendszer fejlesztéséről Oláh Istvánt, az Elektronikus Kormányzati Gerinchálózatot és a Kormányzati Portált üzemeltető Kopint-Datorg Zrt. vezérigazgatóját kérdeztük.

Két éven belül illeték is fizethető az ügyfélkapun keresztül - interjú Két éven belül illeték is fizethető az ügyfélkapun keresztül - interjú

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés