A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Google Wave | Windows Phone7 | Microsoft

2010.
11.26.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A franciák hamarosan legálisan nézhetnek mozifilmeket a YouTube-n, ugyanis megegyeztek a jogkezelők és a Google egymással, jogdíjat fognak fizetni a filmekért. Eközben elképzelhető, hogy újra éled a bukott Google Wave és egy kutatásból kiderült, hogy az emberek szinte függnek az emailektől, még a szabadság alatt is nézegetik leveleiket.

YouTube-n mozizhatnak a franciák

Megegyezett a YouTube a francia filmes jogkezelőkkel, így a franciaországi, belgiumi és luxemburgi internetezők szabadon, legálisan nézhetnek filmeket a videomegosztón - írja a Wall Street Journal. A YouTube gazdája, a Google visszamenőleg, 2007-től kezdve megfizeti a megnézett filmek után járó jogdíjakat a három franciaországi közös jogkezelő szervezetnek. Azt nem lehet tudni, hogy a jogkezelők pontosan mekkora összeget kapnak egy-egy megtekintés után.
Bővebben az Origo oldalán

Újra lesz Google Wave?

A Google Wave új életre kelhet, ha a fejlesztői ösztönzés után a nyílt forrású programokat támogató Apache Software Foundation mögé áll, és erre most jó esély kínálkozik. Itt több mint száz hasonló projekt szerepel már. Ha a közreműködők bizalmat szavaznak neki, új erővel indulhat meg a fejlesztés, és a támogatáskeresés.
Bővebben az Index oldalán

Szabadság alatt is képben kell lenni a munkáról

Egy közvélemény kutatásban a megkérdezettek 59 százaléka mondta azt, hogy az ünnepek alatt is figyeli a munkahelyi postafiókját, 55 százalék minden nap ránéz a szabadsága alatt, 28 százalék pedig naponta többször is. A leggyakoribb indok az, hogy az illető szeretne képben maradni a munkahelyi ügyekkel kapcsolatban, hogy a szabadság végén simább legyen a visszarázkódás a munkába.
Bővebben az Index oldalán

Rohamosan nő a Windows szoftverek száma

A Microsoft adatai szerint a Windows Phone 7 platformon már 15 ezer regisztrált fejlesztő ír szoftvereket, és 15 ezer letölthető alkalmazás áll rendelkezésre a készülékekre. Ez azt jelenti, hogy egy hónap alatt ezerrel nőtt a készülékekre letölthető alkalmazások száma, és kétezerrel a regisztrált fejlesztők száma.
Bővebben az Origo oldalán
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Nők vagy Wikipédia?

További villámkérdések  Szavazás állása

A Netrisk.hu megéri a pénzét?

A tavalyi évben közel 1,4 milliárd forintos árbevételt produkáló Netrisk.hu többségi tulajdonát a napokban szerezte meg az Enterprise Investors, több mint 6 milliárd forintért. Az üzlet nem csak az évi több száz millió forintos osztalékért érte meg.

Brutális növekedés a Netrisknél Brutális növekedés a Netrisknél

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés