A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: iPhone

2010.
11.24.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Új szereplővel bővült a hazai közösségi vásárlásra épülő oldalak csoportja, mégpedig a német tulajdonú Kupon Világgal. Eközben nyilvánosságra hozta a Vodafone a hamarosan már náluk is kapható iPhone 4 árait. Azonban egy felmérés szerint az amerikai gyerekek nem erre vágynak, hanem iPad-re.

A Vodafone iPhone 4 árai már nyilvánosak

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy nevember 29-től a Vodafone-nál kapható lesz az iPhone 4, ám az árakról eddig hallhattak. Most azonban elárulták a részleteket: a készülékekhez Smart néven kifejezetten az iPhone-okhoz kidolgozott előfizetési csomagokat is kínálnak. Ezek közül a legolcsóbb havi hatezer forintjába kerül az előfizetőnek, ezért 200 perc beszélgetést, ötven darab sms-t és egy gigabájt adatforgalmat kap. Az iPhone 4 a legolcsóbb Smart előfizetéssel 110 ezer forintba kerül, az előfizetésre és a tarifára vállalt kétéves hűségnyilatkozattal.
Bővebben az Origo oldalán

Magyar fejlesztés segíti a kismamákat

A kismamákat segítő online anyatejelosztó szoftvert terveztek az IBM 48 órás programozóversenyének résztvevői, így hamarosan a világhálón is könnyen egymásra találhatnak az anyatejet kereső és felajánló anyák. A legjobb alkalmazást a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem A-Team csapata készítette. A program véglegesítéséhez szükséges apróbb fejlesztésekben a versenyt támogató cégek nyújtanak majd segítséget.
Bővebben az Index oldalán

Tovább nő a közösségi vásárlási piac

Újabb közösségi vásárlásra buzdító oldal indult hazánkban. A Kupon Világ színre lépésük óta kétnaponta jelentkezik új akcióval. A rendszer ingyenes, csak regisztrálni kell a vásárlóknak az oldalon a kedvezményes vásárláshoz. A Rebate Networks GmbH kétmillió eurót fektet be a magyar leányvállalatába, melynek nem titkolt célja, hogy abszolút pozícióba hozza a Kupon Világot a magyar piacon.
Bővebben az Index oldalán

Megbüntették az SAP-t

A német SAP üzleti szoftverfejlesztő konszernnek 1,3 milliárd dollár, csaknem egymilliárd euró kártérítést kell fizetnie az amerikai Oracle szoftverfejlesztőnek szerzői jogok megsértése miatt egy oaklandi esküdtbíróság ítélete szerint. A SAP vizsgálja a fellebbezés lehetőségét az ítélet ellen.
Bővebben a HVG oldalán

Az amerikai gyerekek iPad-re vágynak

Az általános iskolás korú amerikai gyerekek jó részének vágyálmai között szerepelnek az Apple termékei. Meglepő - és Steve Jobs marketinggépezetének hatékonyságát bizonyítja -, hogy a megkérdezettek inkább szeretnének iPadet vagy iPod touchot, mint játékkonzolt. A játékok futtatására is alkalmas iPod touch médialejátszó a kívánságlistán az összevont második-harmadik helyen áll, előrébb, mint a Nintendo hordozható konzolja és a PlayStation.
Bővebben az Index oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

iPhone vagy Blackberry?

További villámkérdések  Szavazás állása

Interjú a Jujj.hu eladásáról

A hazai online videózásnak és a netes közösségeknek bőven van hová fejlődnie. Az ezekben rejlő lehetőségekről, a nagy bevásárlásokról és portfólióbővítésről beszélgettünk Holman Endrével, a juj.hu-t és Cotcot.hu-t nemrég megvásárló Generál Média ügyvezetőjével. Olvassa el a teljes cikket!

Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés