A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Gmail | Google | Groupon | Twitter | iPhone

2010.
11.22.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Jövő héttől már a Vodafone is árulhatja az iPhone 4-et, ám pletykák szerint fél év múlva már piacra dobja az Apple az új iPhone 5-t. Eközben hangrögzítővel bővölt a Gmail cset, a Google pedig a Twitter megvásárlásán gondolkozik. Tévéje azonban korán sem sikeres, mert már a Viacom televíziós társaság is nemet mondott a szolgáltatásra.

A Vodafonnál is kapható lesz az iPhone 4

A Vodafone november 29-től árusítja hazánkban az iPhone 4-et, amelyhez új tarifacsomagokat is bevezetnek majd. A cég egyelőre nem közölte, mennyibe kerül majd nála a készülék. A készülék eddig csak a T-Mobile-nál volt kapható hazánkban.
Bővebben az Origo oldalán

Hangrögzítőt építettek a Gmail csetbe

Új funkcióval gazdagodik a Gmail-be épített internetes telefon. Hamarosan már rögzíteni is lehet a Google Voice-ra bejövő hívásokat. A felvételnek egy kényelmetlen korlátozása van: csak a bejövő hívásokat lehet rögzíteni.
Bővebben az Origo oldalán

Fél év és jön az új iPhone

Egy Apple-fórum értesülései szerint a cég 2011 nyarán mutathatja be készülékének legújabb verzióját. Az eddigi pletykák arra utalnak, hogy az Apple következő készülékébe mobil fizetési rendszer is kerül majd, vagyis bankkártya és készpénz helyett is használható lesz majd a készülék, az erre alkalmas boltokban.
Bővebben a HVG oldalán

A Google megveszi a Twittert?

Harmincmilliárd dollárja van a Google-nak, hogy felvásárlásokra használja. A Grouponnal már kezdték a tárgyalásokat, de még semmi sem dőlt el. Emellett néhány hónappal ezelőtt állítólag 2,5 milliárd dollárt ajánlott  a Twitterért. Az ajánlat nem volt hivatalos, de már a közeledést is elutasította a Twitter, most azonban újra összefüggésbe hozták a cégeket. Ezen kívül a Foursquare-rel  is hírbe hozták  a Google-t.
Bővebben az Index oldalán

A Viacom is letiltotta műsorait a Google TV-ről

Újabb televíziós társaság jelentette be, hogy műsorai nem lesznek elérhetők a Google TV-n. A Viacom is blokkolja a Google TV-t, ezzel elérhetetlen lesz például az MTV, VH1, Comedy Central.
Bővebben az Index oldalán
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy Notebook?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online pókerezik?

Idén májustól szigorodott a pókertermekre vonatkozó szabályozás, ami miatt szűkülnek a játéklehetőségek, már ami az élő játékot illeti. Megnéztük, mennyiben hajtja ez az online póker malmára a vizet.

Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés