A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Samsung | mobiltelefon | spam

2010.
11.16.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Lassan, de tovább növekszik a mobilelőfizetések száma. Készüléknek azonban a Windows Phone 7 nem a legjobb választás, mert a Samsung szerint az elrontja a memóriakártyát. Mindeközben lekapcsolták a világ legnagyobb spam küldőit, és óriásfelvásárlás történt az adattárolási piacon.

Tovább nő a mobilelőfizetések száma

Októberben 29 ezerrel 11,862 millióra emelkedett a három hazai mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizetőszáma. A forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest közel 18 ezerrel 10,873 millióra nőtt. A hónap végére a teljes ügyfélszám alapján számolva a T-Mobile részesedése a szeptemberi 43,45 százalék, a Vodafone-é 22,02 százalék, míg a Telenoré 34,53 százalék volt.
Bővebben az Index oldalán

Újabb felvásárlás az adattárolási piacon

Az adattároló rendszerek piacán első számú szereplőnek számító EMC 2,3 milliárd dollárért (468 milliárd forint) vásárolta fel egyik feltörekvő vetélytársát, az Isilon Systems céget. Az EMC ezzel megerősíti vezető pozícióját az adattárolási versenyben.
Bővebben az Index oldalán

Levélszemetelőket kapcsoltak le

Közel felére csökkent globális szinten az interneten kiküldött kéretlen reklámlevelek száma azoknak a nemzetközi akcióknak az eredményeként, melyek keretében a világ számos országában spam küldéshez használt botneteket kapcsoltattak le, illetve netes bűnözőket tartóztattak le a hatóságok. Ugyanakkor még a fent említett sikerek ellenére is a kéretlen reklámok teszik ki a világ e-mailforgalmának döntő többségét.
Bővebben az Origo oldalán

A Windows Phone 7 elrontja a memóriakártyát

A Samsung figyelmeztetése szerint elrontják a felhasználó memóriakártyáit a Windows Phone 7-es telefonok. A készülékbe egyszer berakott kártyákat később már nem lehet más eszközökkel használni.
Bővebben az Origo oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy Notebook?

További villámkérdések  Szavazás állása

Menő a netes TV

Egyre többen néznek televíziót internetes platformon, ám messze még az idő, amikor a felhasználók minden tekintetben e verzió mellett teszik majd le voksukat. Az online tévézés ettől függetlenül máig kiaknázatlan reklámlehetőségeket rejt.

Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés