A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz Forrás: origo/Hvg/Index

Címkék: Facebook | Google | Microsoft | Amazon

2010.
11.12.
19:49

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Google tovább fejleszti okostelefonját, de a Microsoft sem adja fel a telefonpiaci törekvéseit, és ismét árusítja egyszer már megbukott mobilját. Az Amazon eltávolította felháborító e-könyvét a kínálatból.

Ilyen lesz az új Google telefon

Kiszivárgott a Google legújabb fejlesztői telefonja. A szolgáltató függetlenül megvásárolható készüléket a Samsung gyártja, és a legújabb, 2.3-as Android működteti. A készülék 4 hüvelykes képátlójú, szuper színeket ígérő AMOLED kijelzővel rendelkezik. A telefon az amerikai T-Mobile szolgáltatótól lesz először megvásárolható. A Google egyelőre nem kommentálta az információkat.
Bővebben az Origo oldalán

Újra jönnek a bukott telefonok

A Microsoft Kin volt 2010 legnagyobb bukása a mobiliparban, egy júliusi pletyka szerint csak pár százat adtak el belőle, és három hónap után visszahívták a boltokból az árukészletet. Egy kiszivárgott prospektus szerint az amerikai Verizon mobilszolgáltatónál újra felbukkan a Kin One és a Kin Two.
Bővebben az Index oldalán

Meghátrált az Amazon

A felháborodott negatív visszhangok miatt az Amazon levette kínálatából a napokban botrányt okozó pedofil e-könyvet. Az internetes könyváruház az első tiltakozások után még cenzúraellenes politikájára hivatkozva védelmébe vette a kézikönyvet, ám végül meghátrált, mert a Twitteren és a Facebookon sok tiltakozás érkezett.
Bővebben a HVG oldalán


    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Gmail vagy Thunderbird?

További villámkérdések  Szavazás állása

A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre

Szabó Mártonnal, az iWiW alapítójával és korábbi vezetőjével csendes leköszönése alkalmából beszélgettünk. Távozásának egyszerű az oka: 8 év alatt elfáradt. Továbbra is segíti tanácsaival az Origo-t de most inkább pihen és utazik. Twitterezni valószínűleg nem fog, de a blogírást elképzelhetőnek tartja. Mint mondja, sosem volt még ennyire érdekes a social media világa, a fejekben viszont volna mit helyére tenni. Mi nagyon örülnénk, ha belefogna, mert Marcit jó hallgatni. Nehezen is tudtuk abbahagyni, így a vele készült interjút két részletben közöljük, rövidített videóanyaggal spékelve.

"A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre" - interjú Szabó Mártonnal, az iWiW korábbi vezetőjével 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés