A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Facebook | Gmail | Microsoft | Google | iPhone | Apple

2010.
11.08.
23:32

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Gmail a jövőben nem adja ki automatikusan más szájtoknak a felhasználó kontaktjait, így nehezebbé válik az ismerős keresés a Facebookon. Szerencsére az angol királynőt enélkül is meg lehet találni a közösségi portálon, bár csak a rajongója lehet az ember, nem a barátja. Mindeközben a Microsoft vezére jelentős összegre tett szert, miután eladta részvényei egy részét, de tagadja, hogy a vállalat rossz teljesítménye miatt szabadult meg a papíroktól.

Elbukhat az internet függetlenségi törvény

Kevés az esély arra, hogy elfogadják az internetsemlegesség biztosítását biztosító törvényt Amerikában, miután a republikánusok elsöprő győzelmet arattak a törvényhozási választásokon. A törvényt még a demokrata Barack Obama terjesztette elő, amely megkövetelte volna, hogy az internetszolgáltatók minden adatforgalmat egyenlőként kezeljenek attól függetlenül, hogy az milyen felek között bonyolódik.
Folytatás

Korlátozott királynő a Facebookon

II. Erzsébetnek a Facebookon nem lehet barátja senki és a hozzászólásokat moderálják. A brit királyi család The British Monarchy (a brit királyság) elnevezésű Facebook-oldala hétfőn reggel 8 órakor indult el, egy órával később már 41 ezer rajongója volt. A brit királyi család fontosnak tartja a netes jelenlétet, például a Twitterre is be vannak regisztrálva.
Folytatás

Jönnek az alternatív iPhone-ok?

Az iPhone-ból hamarosan a mostanitól eltérő mobilhálózatokon működő változatok is megjelenhetnek különböző lapértesülések szerint. Így az Ázsiában elterjedt CDMA hálózatokon használható változat is megjelenhet Koreában a jelenlegi, GSM-es modellek mellett. Az Apple eddig nem jelentette be, hogy más mobilszabványon alapuló készülék bevezetését tervezné.
Folytatás

A Microsoft vezére eladta részvényei egy részét

Steve Ballmer megszabadult az általa irányított Microsoftban lévő befektetésének 12 százalékától, és a részvényeladással körülbelül 1,3 milliárd dollárhoz jutott. Korábban megvonták tőle évi prémiumának a felét, ezért szabadult meg a papíroktól, azonban azt elmondta, hogy továbbra is hisz a Microsoft sikerében.
Folytatás

Privát marad a Gmail kontakt

A Google bejelentette, hogy a jövőben nem adják át feldolgozásra automatikusan más szájtoknak a Gmail levelezőszolgáltatásban lévő kapcsolatok listáját. Ez leginkább a Facebook-felhasználóit érinti, hiszen a közösségi oldalon eddig elérhető volt egy olyan felület, amellyel a Gmail postafiókban lévő kapcsolatok jelenlétére lehetett rákeresni egyetlen kattintással.
Folytatás
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

iWiW vagy myVip?

További villámkérdések  Szavazás állása

Olajszennyezés és Google

Az emberiség történetének egyik legkomolyabb olajszennyezéssel járó természeti katasztrófájában érintett BP olajtársaság nem fukarkodik, a jelek szerint minden pénzt megér nekik, hogy valamelyest javíthassanak sérült reputációjukon. Ennek kapcsán felmerül a kérdés, milyen mértékben képesek a nagyvállalatok befolyásolni a neten terjedő híreket azzal, hogy felvásárolják a Google-nél a kontextusban érintett keresőszavakat.

Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés