A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Dell | Google | Sharp

2010.
11.05.
21:20

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Google térképei sorra hibáznak, ezúttal katonákat terelt ellenséges területre gyakorlatozni. Míg ők a hibák kiküszöbölésén dolgoznak, addig más cégek fejlesztéseken. A Sharp 3D-s mobilt gyárt, a Dell hibrid notebookot.

Félrevezette a Google a katonákat

Ismét hibázott a Google Maps, ezúttal komoly diplomácia konfliktust okozva. Tévedésből egy szomszédos államban kezdtek el gyakorlatozni a Costa Rica-i katonák. A legnagyobb Costa Rica-i lap szerint Eden Pastora, a nicaraguai parancsnok óriásit hibázott, amikor a hivatalos térképek helyett a Google Maps szolgáltatására hagyatkozott, ami körülbelül háromezer méteres tévedésben van.
Folytatás

3D-s mobiltelefon

A Sharp legújabb okostelefonját olyan képernyővel szerelik fel, amely szemüveg nélkül is képes térhatású képet megjeleníteni. A japán piacra szánt, még karácsony előtt megjelenő Sharp Galapagos mobiltelefonját már most megveheti bárki a szigetországban.
Folytatás

Netbook és táblagép egyben

Hibrid notebookot tervez piacra dobni a Dell. A gép egyszerre működne Windows 7-et futtató netbookként és táblagépként is attól függően, hogy van összezárva. A házat szét lehet nyitni, a kijelző megfordítható a keretében, és a filmnézésre vagy zenehallgatásra használt tablet azonnal átalakul munkára is alkalmas netbookká. A Dell Inspiron Duo megjelenési idejéről, a gépben található hardverről vagy az áráról egyelőre nincsenek információk.
Folytatás

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Céges honlap vagy blog?

További villámkérdések  Szavazás állása

A Netrisk.hu megéri a pénzét?

A tavalyi évben közel 1,4 milliárd forintos árbevételt produkáló Netrisk.hu többségi tulajdonát a napokban szerezte meg az Enterprise Investors, több mint 6 milliárd forintért. Az üzlet nem csak az évi több száz millió forintos osztalékért érte meg.

Brutális növekedés a Netrisknél Brutális növekedés a Netrisknél

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés