A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Dell | Google | Sharp

2010.
11.05.
21:20

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Google térképei sorra hibáznak, ezúttal katonákat terelt ellenséges területre gyakorlatozni. Míg ők a hibák kiküszöbölésén dolgoznak, addig más cégek fejlesztéseken. A Sharp 3D-s mobilt gyárt, a Dell hibrid notebookot.

Félrevezette a Google a katonákat

Ismét hibázott a Google Maps, ezúttal komoly diplomácia konfliktust okozva. Tévedésből egy szomszédos államban kezdtek el gyakorlatozni a Costa Rica-i katonák. A legnagyobb Costa Rica-i lap szerint Eden Pastora, a nicaraguai parancsnok óriásit hibázott, amikor a hivatalos térképek helyett a Google Maps szolgáltatására hagyatkozott, ami körülbelül háromezer méteres tévedésben van.
Folytatás

3D-s mobiltelefon

A Sharp legújabb okostelefonját olyan képernyővel szerelik fel, amely szemüveg nélkül is képes térhatású képet megjeleníteni. A japán piacra szánt, még karácsony előtt megjelenő Sharp Galapagos mobiltelefonját már most megveheti bárki a szigetországban.
Folytatás

Netbook és táblagép egyben

Hibrid notebookot tervez piacra dobni a Dell. A gép egyszerre működne Windows 7-et futtató netbookként és táblagépként is attól függően, hogy van összezárva. A házat szét lehet nyitni, a kijelző megfordítható a keretében, és a filmnézésre vagy zenehallgatásra használt tablet azonnal átalakul munkára is alkalmas netbookká. A Dell Inspiron Duo megjelenési idejéről, a gépben található hardverről vagy az áráról egyelőre nincsenek információk.
Folytatás

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Linux vagy Windows?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés