A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Zynga | Apple | iPhone4 | Nook

2010.
10.27.
23:22

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Színes képernyővel rukkolt elő a Nook, miközben az Apple-nek gondjai akadtak a színek terén. A vállalat bejelentette, hogy előreláthatóan jövő nyárra csúszik a fehér színű iPhone 4 piacra dobása. A Zynga közösségi játékokat készítő vállalat 5,5 milliárd dollárra növelte a cég értékét. Tudósok csoportja pedig bepillantást engedett a jövő technikájába, amikor a mobiltelefon jelszó helyett arcfelismerővel azonosítja majd a tulajdonosát.

Csúszik a fehér iPhone 4 gyártása

Az Apple jövő nyárra csúsztatta a fehér színű iPhone 4 kiadásának időpontját. A cég nem közölte, hogy mi a féléves késedelem oka. A pletykák szerint a készülék külsejéhez használt üveg színének beállítását, illetve az LCD-kijelző háttérvilágítását nem tudta megoldani az Apple.
Folytatás

Nő a Zynga értéke

Egyre többet érnek a közösségi játékok és ezzel párhuzamosan a Farmville-t készítő Zynga is. Elemzők szerint a Farmville-t, a Frontierville-t és számtalan közösségi oldalon elérhető játékot üzemeltető vállalat piaci értéke 5.5 milliárd dollár, addig a többi csúcsjátékot kiadó Electronic Artsot csak 5.1 milliárd dollárra taksálja.
Folytatás

Arcfelismerő lehet a jövő mobiltelefonjaiban

Húsz éves biometrikai kutatás után készített arc- és érzelemfelismerő szoftvert mobiltelefonra a Manchesteri Egyetem tudóscsapata, mely valós időben fut, és az arc több jellegzetes pontját is követi. Az eljárás annyira pontos, hogy a jelszavakat és a PIN-kódokat is le lehet vele váltani.
Folytatás

Színes képernyős az új Nook

Speciálisan módosított, színes LCD-vel szerelte fel a Barnes & Noble legújabb Nook nevű digitáliskönyv-olvasóját. Az USA-ban november 19-én boltokba kerülő, jelenleg előrendelhető eszközbe egy hét colos átlójú kijelzőt szerelnek, ez azonban jobb minőségű a netbookokban megszokottnál, az Apple iPadjéhez hasonlóan IPS technológiát használ.
Folytatás

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

iPhone vagy Blackberry?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kémek a sasfészekben

Mindenkinek lehet olyan ismerőse, aki bár aktív internethasználó, mégis nagy ívben elkerüli a közösségi oldalakat. Hogy miért? Egy részük állítólag azért, mert "hivatalból" tilos megjelennie a webes nyilvánosság előtt. Persze azokról is csak sejtéseink lehetnek, akik szolgálatot teljesítenek, amikor éppen lájkolnak.

Hivatalból eltiltva - Akiket hiába keresünk a Facebookon Hivatalból eltiltva - Akiket hiába keresünk a Facebookon

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés