A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Asus | Garmin | Foursquare | Google

2010.
10.26.
19:04

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Garmin nem gyárt már több navigációs okostelefont, viszont együtt dolgozik majd az Asussal. Talán ez felturbózza a vállalat készülékeit, mert a tajvani Asus netbookjaiból egyre kevesebb fogy. Eközben elkészült a százezredik Andoidos alkalmazás, a Foursquare pedig meghódította az űrt is.

Elkezdődött a Média Hungary!
Az eseménnyel kapcsolatos bejegyzéseinket itt olvashatja el.


Leállítják a Garmin telefon gyártását


Nem készül több a Garmin márkanevét viselő Nüviphone típusjelzésű okostelefonból, ami navigációra is alkalmas volt. Ám az Asus készülékeihez a műholdas navigációs eszközöket gyártó amerikai cég szállítja majd a térképszoftvereket. Erről a két társaság több évre szóló megállapodást kötött. A meglévő készleteket a Nüviphone-ból még eladják.
Folytatás

Kevesebb netbook fogy

Az elmúlt negyedévben 25 százalékkal kevesebb netbookot vásároltak a nyugat-európai fogyasztók, mint egy évvel ezelőtt. A 2007 végén a tajvani Asus által megteremtett, majd rövid idő alatt rendkívül népszerűvé váló mininotesz iránti érdeklődés már jó ideje apad. Mindeközben a notebook eladások 10,1 százalékkal növekedtek.
Folytatás

Itt a százezredik Androidos alkalmazás

A Google a Twitteren jelentette be, hogy letölthető a százezredik program az Android Marketről. Ez a szám azért is elképesztő, mert két évvel ezelőtt pár tucat alkalmazással indult a szolgáltatás, fél éve pedig még csak 50 ezernél tartottak. Nem csak programok száma, de a letöltéseké is hatalmas növekedést mutat, ami összesítve majdnem eléri [2] a 2 milliót.
Folytatás

Űrből jelentkezett be a helyzet meghatározóba

Egy űrhajós elsőként jelentkezett be a világűrből a Foursquare-re. Az utóbbi pár hónapban óriási népszerűségre szert tett szolgáltatásban minden új helyre bejelentkezéssel virtuális jelvényeket kapunk - Douglas így elsőként kapta meg a NASA Explorer Badge nevű jelvényt.
Folytatás

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Foursquare vagy Gowalla?

További villámkérdések  Szavazás állása

Domainháború közeleg

Évtizedek óta kőbevésett szabályok uralták a domain piacot, csupán apróbb fejlődés, például újonnan létrejövő országoknak kiosztott domainek színesítették a palettát. Viszont a 2010-es évek elejére tervezett forradalmi változások napjainkban lettek aktuálisak, így már készülhetünk a nagy domainháborúkra.

Hamarosan elfelejthetjük a jelenlegi domain rendszert Hamarosan elfelejthetjük a jelenlegi domain rendszert

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés