Kiselejtezi beszállítóit az Apple

Szerző: digibiz Forrás: mobilport.hu

Címkék: Apple | Steve Jobs

2010.
05.17.
07:28

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az internetes óriás nem kíván együtt dolgozni olyan beszállítókkal, amelyek sérthetik az Apple környezetbarát képét. Steve Jobs úgy véli, hogy a cégek többsége csak beszél a zöld technológiáról, ahelyett hogy valóban használnák is azt.

Az Apple köztudottan hatalmas úttörő munkát végzett a környezetbarát tervezés és gyártás területén. Ez valóban tiszteletre méltó és csodálatos is, de valójában miért foglalkoznak ilyesmivel? - teszi fel a kérdést Mobilport.hu. Az internetes lap szerint a szállításra szánt dobozok méretének csökkentése máris több százezer dollárt spórolt az Apple-nek.

A kisebb dobozokat hatékonyabban lehet szállítani, ami azt eredményezi, hogy kevesebb szállítóeszközt kell kifizetni, ami szétosztja a termékeket a világban. Ezeket a megtakarításokat, amiket az évek során felhalmoztak, az Apple a cégbe forgatja vissza. "Környezetvédelmi és üzleti szempontból is ez a legjobb dolog, amit tehetünk" - árulta el Steve Jobs. Az informatikai óriás mintegy 100 beszállítót vizsgált meg, akik segítenek az Apple termékek előállításában, hogy megbizonyosodjon a környezetbarát működésükről.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Abaqoos vagy PayPal?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mi értelme van az MTI-nek?

Rendhagyó dologra vállalkoztunk. Arra tettünk kísérletet, hogy megvizsgáljuk, milyen arányban hasznosulnak a Magyar Távirati Iroda által készített anyagok fontos hazai hírfelhasználó portálokon. Ami egyben természetesen a saját tartalom nagyságrendjére is utal.

Mi értelme van az MTI-nek? Mi értelme van az MTI-nek?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés