A Google a legelismertebb

Szerző: digibiz

Címkék: Google

2011.
05.04.
09:06

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Harris Interactive szavazásán a Google lett a legelismertebb amerikai vállalat.

Több, mint 30000 embert kértek meg arra, hogy mondják meg, szerintük melyik Amerika 60 leginkább ismert vállalata, és osztályozzák azokat 20 különböző tulajdonság alapján, mint a pénzügyi teljesítmény, társadalmi felelősségvállalás vagy a vezetés.

Technológiai cégek uralják a lista első helyeit. A Google áll az első helyen ami a Harris Interactive 100-as skáláján 84,05 pontot ért el. A 80-nál több pontot elérő vállalatokat már kitűnőnek minősítették, így az ötödik helyre befutó Apple-t, a hatodik Intelt, a nyolcadik Amazont, a 14-ik Sony-t (a legutóbbi PlayStation problémák ellenére), és a 16-ik Microsoftot is. 

A lista alján biztosítási konglomerátumokat, bankokat és olajvállalatokat találhatunk. A BP, ami a történelem legrosszabb olajkatasztrófájáért felelős, az utolsó előtti helyen áll. De az utolsók között vannak még olyan cégek is, mint az ExxonMobile, a Chrysler, vagy a Bank of America. 

A kormányzati vizsgálatok, és adatvédelmi aggályok ellenére a Google mégis élvezi az emberek elismerését, ahogy láthatóan jó a számítástechnikai cégek megítélése. A lista végén szereplő bankok, olajvállalatok helyezése nem meglepő a gazdasági helyzet és a magas olajárak miatt sem.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Biciklivel vagy autóval?

További villámkérdések  Szavazás állása

Nagyító alatt a televíziós weboldalak

A hazai tévés weboldalak piacán a kereskedelmi tévék a tartalomszolgáltatás terén még gyerekcipőben járnak, de a közösségi megoldásokban rejlő lehetőségeket egyre inkább igyekeznek kihasználni. Az MTV.hu mindkét fronton jó példát állít, közösségi szinten a dél-afrikai vébével vettek friss lendületet. Üde színfolt az Origo két új tévés weboldala is.

Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés