A Google a legelismertebb

Szerző: digibiz

Címkék: Google

2011.
05.04.
09:06

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Harris Interactive szavazásán a Google lett a legelismertebb amerikai vállalat.

Több, mint 30000 embert kértek meg arra, hogy mondják meg, szerintük melyik Amerika 60 leginkább ismert vállalata, és osztályozzák azokat 20 különböző tulajdonság alapján, mint a pénzügyi teljesítmény, társadalmi felelősségvállalás vagy a vezetés.

Technológiai cégek uralják a lista első helyeit. A Google áll az első helyen ami a Harris Interactive 100-as skáláján 84,05 pontot ért el. A 80-nál több pontot elérő vállalatokat már kitűnőnek minősítették, így az ötödik helyre befutó Apple-t, a hatodik Intelt, a nyolcadik Amazont, a 14-ik Sony-t (a legutóbbi PlayStation problémák ellenére), és a 16-ik Microsoftot is. 

A lista alján biztosítási konglomerátumokat, bankokat és olajvállalatokat találhatunk. A BP, ami a történelem legrosszabb olajkatasztrófájáért felelős, az utolsó előtti helyen áll. De az utolsók között vannak még olyan cégek is, mint az ExxonMobile, a Chrysler, vagy a Bank of America. 

A kormányzati vizsgálatok, és adatvédelmi aggályok ellenére a Google mégis élvezi az emberek elismerését, ahogy láthatóan jó a számítástechnikai cégek megítélése. A lista végén szereplő bankok, olajvállalatok helyezése nem meglepő a gazdasági helyzet és a magas olajárak miatt sem.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Céges honlap vagy blog?

További villámkérdések  Szavazás állása

Olajszennyezés és Google

Az emberiség történetének egyik legkomolyabb olajszennyezéssel járó természeti katasztrófájában érintett BP olajtársaság nem fukarkodik, a jelek szerint minden pénzt megér nekik, hogy valamelyest javíthassanak sérült reputációjukon. Ennek kapcsán felmerül a kérdés, milyen mértékben képesek a nagyvállalatok befolyásolni a neten terjedő híreket azzal, hogy felvásárolják a Google-nél a kontextusban érintett keresőszavakat.

Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés