A Facebookkal erősít a Seedcamp

Szerző: digibiz

Címkék: Facebook | Seedcamp

2011.
03.28.
15:12

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Jó hír az európai fejlesztőknek: a Facebook és a Seedcamp bejelentette együttműködését, ami még vonzóbbá teszi a cégek számára, hogy részt vegyenek a Seedcamp programjában.

A Seedcamp-el dolgozó cégek közül már most sokan használják a Facebook különböző felületeit, de most a technikai és kivitelezési segítség mellett olyan előnyhöz is jutnak, ha bekerülnek a cép programjába, hogy hamarabb kipróbálhatják a készülő termékeket és programokat a Facebook platformján. Ez nem csak azért nagy segítség, mert menet közben tesztelhetik az újdonságokat, és kiküszöbölhetik az esetleges hibákat, de a Seedcamp cégek így előrébb járnak majd más cégekkel szemben az új Facebook alkalmazások tekintetében.

A Seedcamp cégeknek ráaádsul ezzel a szoros együttműködéssel folyamatosan szem előtt lesznek, ha a Facebook be akar fekteni egy projektbe, vagy fel akar vásárolni egy kisebb céget. A közösségi oldal vásárlási hajladósága pedig nagy, ahogy azt például az is mutatja, hogy a napokban megvette a Snaptut 70 millióért.

A Facebook-nál azt mondják, feltűnően sok jó, és népszerű fejlesztő cég van Európában, ezért úgy látták, hasznos lehet egy ilyen partnerkapcsolat kiépítése. A Seedcam-hez tartozó Garmz, vagy Psykopaint már letettek olyan dolgokat az asztalra, amiért érdemes rájuk odafigyelni. Ezért is gondolják úgy, hogy profitáló lesz többek között velük is dolgozni.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Videa vagy Indavideo?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Itthon a repülőjegyek és hotelek árait összevető szájtok kora még nem jött el, de a műszaki cikkek, újabban pedig a drogériai termékek és élelmiszerek árai már számtalan portálon összemérhető. Megnéztük, hogyan és milyen elszámolás alapján működnek ezek az oldalak.

Az árösszehasonlító oldalak dobják meg a webshopok bevételét Az árösszehasonlító oldalak dobják meg a webshopok bevételét

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés