A Facebook is beszáll a videómegosztó versenybe

Szerző: digibiz

Címkék: Facebook | videó | Warner Bros

2011.
03.10.
06:37

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A digitális videómegosztás nagyágyúi mind az internetezők figyelméért versenyeznek. Az Apple, a Netflix, a Hulu.com, az Amazon, vagy a Google hallatán nem is lepődünk meg, most viszont egy furcsa kivétel, a Facebook is beszáll a játékba.

A vezető közösségi oldal is eljuttatja ezentúl felhasználóihoz kedvenc műsoraikat, filmjeiket, és ezzel még keresni is fog. A felhasználók közvetlenül az oldalról kölcsönözhetnek majd, Facebook kreditekért. Először a The Dark Knight elérhető 30 kreditért, azaz 3 dollárért, amivel a film 48 órán át áll majd a vásárló rendelkezésére, és amelyet egy erre fejlesztett alkalmazáson belül nézhet majd meg.

Bár a Warner Bros ezt a kölcsönzést még csak tesztelésnek mondja, nincs okuk kételkedni a sikerességben. A Facebook-nak nagyjából 600 millió felhasználója van, és rendben működnek benne a különböző virtuális pénzegységeket használó alkalmazások.Ráadáasul a Facebook-nál nem áll fenn az a probléma, ami a többi videómegosztónál, hogy szociális bázist biztosítsanak maguknak.

Az egyetlen kérdés, hogy miért nem hamarabb vezették ezt be, hiszen ha azt nézzük, a Facebook az egyik legnagyobb videómegosztó már most is, még akkor is, ha csak azokat látjuk rajta, amit a barátaink megosztanak.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Facebook csoport vagy céges honlap?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés