A Facebook is beszáll a videómegosztó versenybe

Szerző: digibiz

Címkék: Facebook | videó | Warner Bros

2011.
03.10.
06:37

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A digitális videómegosztás nagyágyúi mind az internetezők figyelméért versenyeznek. Az Apple, a Netflix, a Hulu.com, az Amazon, vagy a Google hallatán nem is lepődünk meg, most viszont egy furcsa kivétel, a Facebook is beszáll a játékba.

A vezető közösségi oldal is eljuttatja ezentúl felhasználóihoz kedvenc műsoraikat, filmjeiket, és ezzel még keresni is fog. A felhasználók közvetlenül az oldalról kölcsönözhetnek majd, Facebook kreditekért. Először a The Dark Knight elérhető 30 kreditért, azaz 3 dollárért, amivel a film 48 órán át áll majd a vásárló rendelkezésére, és amelyet egy erre fejlesztett alkalmazáson belül nézhet majd meg.

Bár a Warner Bros ezt a kölcsönzést még csak tesztelésnek mondja, nincs okuk kételkedni a sikerességben. A Facebook-nak nagyjából 600 millió felhasználója van, és rendben működnek benne a különböző virtuális pénzegységeket használó alkalmazások.Ráadáasul a Facebook-nál nem áll fenn az a probléma, ami a többi videómegosztónál, hogy szociális bázist biztosítsanak maguknak.

Az egyetlen kérdés, hogy miért nem hamarabb vezették ezt be, hiszen ha azt nézzük, a Facebook az egyik legnagyobb videómegosztó már most is, még akkor is, ha csak azokat látjuk rajta, amit a barátaink megosztanak.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Farmville vagy MaffiaWars?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hazai webshopok piaci helyzete

Az online üzletek többségének nem hogy ártott volna a recesszió, kifejezetten előnyükre vált. Az Év internetes kereskedője díj nyerteseit is megkérdezve körbejártuk, profiltól függően hogy állják a sarat az online boltok, és megnéztük azt is, milyenek lesznek az idei vásárlói trendek.

A válság fő nyertesei egyértelműen a webshopok A válság fő nyertesei egyértelműen a webshopok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés