A Facebook alapján X-Faktort néznek és csokit esznek a magyarok

Szerző: digibiz Forrás: imagefactory.hu

Címkék: Facebook | Facebooker | ImageFactory

2010.
11.18.
11:22

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az ImageFactory által készített Facebooker adatai alapján a múlt héten az X-Faktor csoportjaihoz csatlakoztak a legtöbben, illetve a Milka csokoládé oldalaihoz, ami a legnépszerűbb márka jelenleg. Ugyanakkor még csak három olyan csoport van, aminek sikerült átlépnie a 200 ezres határt.

Az ImageFactory által készített Facebooker oldalon a Facebookon legnépszerűbb termékeket, márkákat és csoportokat listázza. Gyorsjelentésük alapján a múlt héten a Túró Rudihoz csatlakozva újabb két magyar oldal lépte át a 200.000-es taglétszámú határt: az I ♥ ALVÁS, és a Showder Klub oldala.

A kereskedelmi csatornák tehetségkutató műsorai közül nem csak a hírversenyt nyerte meg az X-Faktor, hanem a Facebookos rajongói oldalaihoz is jóval többen csatlakoztak mint a Megasztárosokéhoz. Közülük is Király L. Norbert oldalának rajongói gyarapodnak a leggyorsabban, voltak olyan napok, amikor 6000 fő csatlakozott hozzá, összesen 33 445 taggal számlál többet mint az ezt megelőző héten és ezzel vezeti a Heti Lájk listát.

A brandek közül a Milka csokoládé volt a legerősebb, ugyanis 16 366 új rajongót szerzett a múlt héten. Nem vet túl jó fényt az iWiW-re, hogy Az iwiw az szar elnevezésű csoport a 10. helyen áll, a múlt héten több mint tízezren csatlakoztak hozzá. 

imagefactory    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

iPhone vagy Blackberry?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés