Brad Pitt érdekesebb mint a katasztrófa

Szerző: digibiz Forrás: Median Webaudit / digibiz.hu

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika

2010.
10.26.
11:38

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Orbán Viktor politikája, és a vörösiszap-katasztrófa után ismét a bulvár cikkek kerültek a figyelem középpontjába. Elsősorban a kereskedelmi csatornák tehetségkutató műsoraival kapcsolatos hírekre voltak kíváncsiak az online magazinok olvasói; a top 50-es lista új szereplői a Jolie-Pitt páros lett - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

Október harmadik hetében újraéledt a bulvár, az ötven legolvasottabb online írás közül több mint negyven ebbe a műfajba sorolandó. A televíziók őszi produkcióival tíz írás foglalkozik, nagyobb részt a Megasztárral és az X-Faktorral, míg a Jolie-Pitt páros három hírrel került be a toplistába. A politika-közélet hat cikkel képviselteti magát, leginkább a zsebre menő adótörvény változások várható következményeit taglalva. Szomorú valóság, hogy az iszapkatasztrófa utóélete egyetlen írással sem került be a heti top50 online cikk közé, de még a top100 között is csupán egyetlen hír árválkodik a 92. helyen.

Median WebAudit

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Bill Gates vagy Steve Jobs?

További villámkérdések  Szavazás állása

A tévés rendelésé a jövő

A telefonos ételrendelés leáldozóban van, az internetes fölfutóban, de úgy tűnik, a táplálkozási lánc vége mégsem a számítógép lesz, hanem a tévékészülék. Az erre épülő rendelési módszer majdnem startra kész, már csak egy lépés, és távirányítóval kérhető majd házhoz a pizza. Erről és ehhez hasonló fejlesztésekről beszélgettünk Perger Péterrel, a NetPincér.hu ügyvezetőjével.

Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés