Lebutított változatban működik Ferihegy weboldala

Szerző: digibiz Forrás: digibiz.hu

Címkék: Látogatottsági statisztika | bud.hu

2010.
04.20.
10:45

2 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Hétfőn délben a megnövekedett terhelés hatására lényegében elérhetetlen volt a Budapest Airport weboldala, a bud.hu-t felkereső látogatók csak kínosan lassan, vagy inkább egyáltalán nem érhették el az induló és érkező járatokkal kapcsolatos információkat. Estére fapadosan, de működött az oldal.

A webDIAG charton jól látszik, hogy a bud.hu elérhetősége kritikán aluli volt a nap második felében. Persze lehetne azzal védekezni, hogy a hirtelen jött rohamot képtelenség volt kivédeni, csakhogy más repterek honlapjai ezt minden további nélkül meg tudták oldani, példaképpen a hasonló cipőben járó bécsi vagy a prágai reptér járatinformációit minden probléma nélkül el lehetett érni.

Budapest - bud.huBécs


Prága


A bud.hu használhatatlansága miatt sokan a külföldi repterek vagy a légitársaságok site-jain próbáltak információhoz jutni. A Malév website-ja is belassult kissé a kora délutáni órákban, ám rövid időn belül sikerült visszaállítaniuk a malev.hu normális elérhetőségét.

Budapest - malev.hu


Hétfő este 11 körül a továbbra is működésképtelen bud.hu website-ot lecserélték egy alaposan lebutított, de végre használható statikus site-ra, amely ugyan szégyenletes, de ugyanakkor egyértelműen praktikus lépés volt. Ennek köszönhetően ma már hozzájuthatnak az utazók, valamint rokonaik, ismerőseik a legfontosabb információkhoz.
    
2 hozzászólás 

2010.
04.20.
15:10

Jani
Ha megnézte volna a cikkíró a bécsi reptér honlapját, akkor látná, hogy az is butított változat...

2

2010.
04.20.
13:29

kiado
Az egész eset tényleg gáz. Nem hiszem el, hogy nem gondolták, hogy rengetegen akarnak infót szerezni a gépekről. legalább elnézést kértek???

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Torrent vagy iTunes?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Itthon a repülőjegyek és hotelek árait összevető szájtok kora még nem jött el, de a műszaki cikkek, újabban pedig a drogériai termékek és élelmiszerek árai már számtalan portálon összemérhető. Megnéztük, hogyan és milyen elszámolás alapján működnek ezek az oldalak.

Az árösszehasonlító oldalak dobják meg a webshopok bevételét Az árösszehasonlító oldalak dobják meg a webshopok bevételét

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés