58 millió mobilnetező

Szerző: digibiz Forrás: Emarketer.com

Címkék: mobilinternet

2011.
04.12.
09:01

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az egész világon egyre elfogadottabbá válik az okostelefonok használata, és ezzel együtt növekszik az érdeklődés a mobilinternet iránt.

Az eMarketer arra számít, hogy 2015-re a jelenlegi duplája lesz Európa 5 vezető államában azoknak a száma, akik rendszeresen interneteznek a telefonjukon. Az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Olaszországban, Németországban, és Franciaországban már most 58 millió olyan felhasználó van, akik havonta legalább egyszer neteznek a készülékükön. Ráadásul a felmérések szerint az európai emberek szívesen fogadják a mobilos hirdetéseket.

A mobilos böngészők és alkalmazások növekvő használata, a már elterjedt sms-ezés mellett lehetőséget ad a hirdetőknek arra, hogy a vásárlási folyamat szinte minden szintjén elérjék a vevőket. Beleértve ebbe a vásárlási szándék tudatosítását, a vétel utáni szolgáltatásokat és az ügyfélkapcsolat kezelését. Az, hogy az emberek általában örülnek ezeknek az új mobilos marketing formáknak, egy új irányt indíthat el az európai reklámpiacon. A tapasztaltabb cégek már használják azokat a stratégiákat, amelyek az egyszerű, egyoldalú kommunikáció helyett oda-vissza kapcsolatra építenek, és ezzel nagyobbfokú vásárlói hűséget érhetnek el. A mobil reklámpiac bevételeit ezek a lépések nagyban növelhetik majd a következő 5 évben.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

iWiW vagy myVip?

További villámkérdések  Szavazás állása

A tévés rendelésé a jövő

A telefonos ételrendelés leáldozóban van, az internetes fölfutóban, de úgy tűnik, a táplálkozási lánc vége mégsem a számítógép lesz, hanem a tévékészülék. Az erre épülő rendelési módszer majdnem startra kész, már csak egy lépés, és távirányítóval kérhető majd házhoz a pizza. Erről és ehhez hasonló fejlesztésekről beszélgettünk Perger Péterrel, a NetPincér.hu ügyvezetőjével.

Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés