58 millió mobilnetező

Szerző: digibiz Forrás: Emarketer.com

Címkék: mobilinternet

2011.
04.12.
09:01

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az egész világon egyre elfogadottabbá válik az okostelefonok használata, és ezzel együtt növekszik az érdeklődés a mobilinternet iránt.

Az eMarketer arra számít, hogy 2015-re a jelenlegi duplája lesz Európa 5 vezető államában azoknak a száma, akik rendszeresen interneteznek a telefonjukon. Az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Olaszországban, Németországban, és Franciaországban már most 58 millió olyan felhasználó van, akik havonta legalább egyszer neteznek a készülékükön. Ráadásul a felmérések szerint az európai emberek szívesen fogadják a mobilos hirdetéseket.

A mobilos böngészők és alkalmazások növekvő használata, a már elterjedt sms-ezés mellett lehetőséget ad a hirdetőknek arra, hogy a vásárlási folyamat szinte minden szintjén elérjék a vevőket. Beleértve ebbe a vásárlási szándék tudatosítását, a vétel utáni szolgáltatásokat és az ügyfélkapcsolat kezelését. Az, hogy az emberek általában örülnek ezeknek az új mobilos marketing formáknak, egy új irányt indíthat el az európai reklámpiacon. A tapasztaltabb cégek már használják azokat a stratégiákat, amelyek az egyszerű, egyoldalú kommunikáció helyett oda-vissza kapcsolatra építenek, és ezzel nagyobbfokú vásárlói hűséget érhetnek el. A mobil reklámpiac bevételeit ezek a lépések nagyban növelhetik majd a következő 5 évben.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Explorer vagy Firefox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hazai webshopok piaci helyzete

Az online üzletek többségének nem hogy ártott volna a recesszió, kifejezetten előnyükre vált. Az Év internetes kereskedője díj nyerteseit is megkérdezve körbejártuk, profiltól függően hogy állják a sarat az online boltok, és megnéztük azt is, milyenek lesznek az idei vásárlói trendek.

A válság fő nyertesei egyértelműen a webshopok A válság fő nyertesei egyértelműen a webshopok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés