4,5 milliárd letöltés az Android Marketen

Szerző: digibiz Forrás: msnbc.com

Címkék: Android Market

2011.
05.13.
12:11

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Megváltozott az Android Market, és a felhasználók egy sokkal inkább az iTunes-ra emlékeztető felületet kaptak, ami gyorsabb szebb, és egyszerűbb, mint eddig.

Megváltozott az Android Market, és a felhasználók egy sokkal inkább az iTunes-ra emlékeztető felületet kaptak, ami gyorsabb szebb, és egyszerűbb, mint eddig.

Innentől lehetőség van arra, hogy a felhasználók rákeressenek a legújabb, vagy a legnépszerűbb alkalmazásokra. Az Android Marketen jelenleg nagyjából 200000 alkalmazás található, ami ugyan kevesebb mint amennyit az Apple kínál,de az áruház nagyon gyorsan fejlődik, és a mai napig 4,5 milliárd letöltésről számoltak be.

Ennyi alklamazás között nehéz megtalálni, mire is van igazán szükségünk, ezért előnyösek az új fejlesztések. Megújították a "top app" listát, ami sokkal inkább ország specifikus lett, így relevánsabb adatokat mutat. A listát bővítették még ingyenes programokat, fizetős programokat, és legjobb vételnek számító programokat tartalmazó rangsorokkal is. A népszerű programokat pedig a Trending listán láthjatjuk, ami a napi legmagasabb letöltések alapján készül. 

Újdonság az Editors' Choice szolgáltatás is, ami az Android Market munkatársainak kedvenc alkalmazásait mutatja. Emellett pedig létrehoztak egy Top Developers rangsort, ami a legjobb minőségű, legnépszerűbb és legjelentősebb alkalmazások listája. Aki benne van ebben a rangsorban, azt egy ikon jelzi az áruház oldalain.

Az Android Market a keresésünkhöz, érdeklődésünkhöz kapcsolódó alkalmazásokat is jobban mutatja. Azt is láthatjuk, máok, akik rákerestek ugyanarra az alkalmazásra, miket néztek még meg. 

Ezekkel a fejlesztésekkel sokkal közelebb kerültek az Apple felhasználóbarát áruházához, és megkönnyítették a vásárlók keresését, böngészését az áruházban.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Facebook vagy iWiW ?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kijátszható a Facebook?

Annak ellenére, hogy szerepe egyre inkább felértékelődik, a legnépszerűbb közösségi oldal keresője egyelőre nincs felkészülve a csalásokra. Sőt, egy FB- marketinggel foglalkozó cég friss tanulmánya szerint kisebb-nagyobb trükkökkel pillanatok alatt juttatható tetszőleges rajongói oldal a találati lista élére.

Kijátszható a Facebook - kis csalással könnyű élre jutni Kijátszható a Facebook - kis csalással könnyű élre jutni

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés