4,5 milliárd letöltés az Android Marketen

Szerző: digibiz Forrás: msnbc.com

Címkék: Android Market

2011.
05.13.
12:11

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Megváltozott az Android Market, és a felhasználók egy sokkal inkább az iTunes-ra emlékeztető felületet kaptak, ami gyorsabb szebb, és egyszerűbb, mint eddig.

Megváltozott az Android Market, és a felhasználók egy sokkal inkább az iTunes-ra emlékeztető felületet kaptak, ami gyorsabb szebb, és egyszerűbb, mint eddig.

Innentől lehetőség van arra, hogy a felhasználók rákeressenek a legújabb, vagy a legnépszerűbb alkalmazásokra. Az Android Marketen jelenleg nagyjából 200000 alkalmazás található, ami ugyan kevesebb mint amennyit az Apple kínál,de az áruház nagyon gyorsan fejlődik, és a mai napig 4,5 milliárd letöltésről számoltak be.

Ennyi alklamazás között nehéz megtalálni, mire is van igazán szükségünk, ezért előnyösek az új fejlesztések. Megújították a "top app" listát, ami sokkal inkább ország specifikus lett, így relevánsabb adatokat mutat. A listát bővítették még ingyenes programokat, fizetős programokat, és legjobb vételnek számító programokat tartalmazó rangsorokkal is. A népszerű programokat pedig a Trending listán láthjatjuk, ami a napi legmagasabb letöltések alapján készül. 

Újdonság az Editors' Choice szolgáltatás is, ami az Android Market munkatársainak kedvenc alkalmazásait mutatja. Emellett pedig létrehoztak egy Top Developers rangsort, ami a legjobb minőségű, legnépszerűbb és legjelentősebb alkalmazások listája. Aki benne van ebben a rangsorban, azt egy ikon jelzi az áruház oldalain.

Az Android Market a keresésünkhöz, érdeklődésünkhöz kapcsolódó alkalmazásokat is jobban mutatja. Azt is láthatjuk, máok, akik rákerestek ugyanarra az alkalmazásra, miket néztek még meg. 

Ezekkel a fejlesztésekkel sokkal közelebb kerültek az Apple felhasználóbarát áruházához, és megkönnyítették a vásárlók keresését, böngészését az áruházban.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

ADSL vagy mobilnet?

További villámkérdések  Szavazás állása

Olajszennyezés és Google

Az emberiség történetének egyik legkomolyabb olajszennyezéssel járó természeti katasztrófájában érintett BP olajtársaság nem fukarkodik, a jelek szerint minden pénzt megér nekik, hogy valamelyest javíthassanak sérült reputációjukon. Ennek kapcsán felmerül a kérdés, milyen mértékben képesek a nagyvállalatok befolyásolni a neten terjedő híreket azzal, hogy felvásárolják a Google-nél a kontextusban érintett keresőszavakat.

Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés