40 új telefon a Nokiától

Szerző: digibiz

Címkék: Nokia

2011.
04.08.
10:51

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Bár Stephen Elop a Nokia vezérigazgatója korábban megerősítette, hogy idén nem dobnak piacra egyetlen Windows Phone 7 telefont sem, a finn cég hivatalos forrásai szerint 2011-ben mégis 40 új készüléket hoznak majd ki.

Ezeknek várhatóan 30 százaléka lesz okostelefon, de valóban nem lesz köztük Windows Phone 7-es készülék. A lépés szakértők szerint azt mutatja, hogy a Microsofttal való együttműködés eredménye, amitől a cégnél a nagy visszatérést várják, még igen távolinak mondható. Viszont valahogy a piacon kell maradni, így szükség van az új telefonokra. Bár a Nokia az utóbbi években vesztett az okostelefonok piacán a az Apple-el vagy a Google-el szemben, még mindig ők adják el a világon a legtöbb készüléket. Jelenlétük érzékeltetése miatt tehát fontos, hogy ne várjanak a Windows-os telefonokra ölbe tett kézzel. 

Korábban azt mondták, hogy bár leállnak a Symbian fejlesztésével, továbbra is adnak ki rá alkalmazásokat, és lesznek még újabb ilyen telefonok, de senki nem számított ennyire pláne, hogy a Symbian már nagyon népszerűtlen. Ez a negyven új telefon valószínűleg nem növeli majd piaci részesedésüket, de jó árazással komoly bevételekre tehetnek szert általuk.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Bill Gates vagy Steve Jobs?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés