40 új telefon a Nokiától

Szerző: digibiz

Címkék: Nokia

2011.
04.08.
10:51

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Bár Stephen Elop a Nokia vezérigazgatója korábban megerősítette, hogy idén nem dobnak piacra egyetlen Windows Phone 7 telefont sem, a finn cég hivatalos forrásai szerint 2011-ben mégis 40 új készüléket hoznak majd ki.

Ezeknek várhatóan 30 százaléka lesz okostelefon, de valóban nem lesz köztük Windows Phone 7-es készülék. A lépés szakértők szerint azt mutatja, hogy a Microsofttal való együttműködés eredménye, amitől a cégnél a nagy visszatérést várják, még igen távolinak mondható. Viszont valahogy a piacon kell maradni, így szükség van az új telefonokra. Bár a Nokia az utóbbi években vesztett az okostelefonok piacán a az Apple-el vagy a Google-el szemben, még mindig ők adják el a világon a legtöbb készüléket. Jelenlétük érzékeltetése miatt tehát fontos, hogy ne várjanak a Windows-os telefonokra ölbe tett kézzel. 

Korábban azt mondták, hogy bár leállnak a Symbian fejlesztésével, továbbra is adnak ki rá alkalmazásokat, és lesznek még újabb ilyen telefonok, de senki nem számított ennyire pláne, hogy a Symbian már nagyon népszerűtlen. Ez a negyven új telefon valószínűleg nem növeli majd piaci részesedésüket, de jó árazással komoly bevételekre tehetnek szert általuk.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy iPad?

További villámkérdések  Szavazás állása

Interjú a Jujj.hu eladásáról

A hazai online videózásnak és a netes közösségeknek bőven van hová fejlődnie. Az ezekben rejlő lehetőségekről, a nagy bevásárlásokról és portfólióbővítésről beszélgettünk Holman Endrével, a juj.hu-t és Cotcot.hu-t nemrég megvásárló Generál Média ügyvezetőjével. Olvassa el a teljes cikket!

Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés