Szervermaszat.hu

Szerző: blogger Forrás: a hang

Címkék: digibiz blog | szerver

2010.
03.04.
10:26

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A szerverek makacs dolgok. Például ragaszkodnak ahhoz, hogy elhalhassanak, amikor szottyan az ő kedvük. Amikor - teszem azt - alul vannak méretezve. Aztán mehet a maszatolás - az illetékesek védhetik a teljes magyar média asszisztálásával a párnás alsó felüket. Azt mondhatnak, amit akarnak: a lényeg el vagyon rejtve, jó mélyen.

Csórikáim nyomták volna föl a cuccot, hogy a magyar felsőoktatás hallgatóiként majd rettentően fölokosodjanak, ám valami ott a másik oldalon nem úgy működött, ahogyan illett volna. Közben pedig talán volt közöttük, akinek a fejében megfordult, hogy minden bizonnyal ezt a rendszert is diplomás egyedek rakták össze és működtetik, oszt mi lett belőle. Érdemes-e hát fényesre csiszolni az iskolapadokat, vagy mégis inkább valamilyen celebnek kéne fölcsapni?

Mér nincs auditálva a felvi.hu webforgalma? Ha van, mért nem publikus? Egyetlen szemvillanás alatt megállapítható volna egy Webaudit által készített forgalomgörbéből, hogy volt-e leállás. És az is, hogy naponta hányan látogatnak oda, mennyit kattintanak. Mért nem publikus az apeh.hu, a magyarorszag.hu és a többi állami - gyengébbek kedvéért: adóforintokat költő közintézmények webes teljesítménye?
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy Notebook?

További villámkérdések  Szavazás állása

Visszanyalt a fagyi

A Buzz jogsértései miatt indított jogi hajcihőt végül peren kívül sikerült rendeznie a Google-nek, de így is 2 milliárd forintnak megfelelő összegbe és egy fájóan népszerű videó elterjedésébe került az azóta megbukott termékük agresszív bevezetőkampánya.

Google: ingyenfagyi-osztásért 8 millió dollár büntetés Google: ingyenfagyi-osztásért 8 millió dollár büntetés

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés