Van, aki nem akar okostelefont

Szerző: digibiz Forrás: t-mobile.hu

Címkék: T-Mobile | okostelefon | felmérés | karácsony

2010.
12.21.
08:38

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Tíz internetezőből kilenc szeretne okostelefont a fa alá, derült ki a T-Mobile online portálok olvasói között végzett ünnepi felméréséből. A megkérdezettek többsége igazi mérföldkőnek tartja az okosmobilok megjelenését a mindennapi életben. Közel 40 százalékuk szerint az állandó email-hozzáférés a legfontosabb funkciója az ilyen típusú készülékeknek, de a fiataloknál a folyamatos közösségi média-jelenlét is mérvadó szempont.

A megkérdezettek nagy része uniszex eszközként tekint az okosmobilokra, és 90 százalék feletti azok aránya, akik örülnének, ha egy ilyen készülékkel lepnék meg az ünnep alkalmából. Közülük is kiemelkednek a -30 év alatti- fiatalok: nekik 98 százalékuk boldog lenne, ha okostelefont találna a fa alatt. Ugyanakkor okostelefont nem csak kapni, adni is jó: a válaszadók közel ötöde elképzelhetőnek tartja, míg további 7 százaléka biztos benne, karácsonyra ezzel fog kedveskedni valamelyik szerettének.

Ez nem meglepő annak fényében, hogy a megkérdezettek döntő többsége komoly jövőt jósol az okostelefonoknak: 10-ből közel 9-en igazi mérföldkőnek tartják az ilyen típusú készülékek megjelenését, és csak 1 százalék azok aránya, akik úgy gondolják, nem változtat az emberek mindennapi életén. A felmérésből az is kiderül, hogy a válaszadók 37 százaléka az e-mailek állandó elérhetőségét, 35 százaléka legfrissebb hírekről való folyamatos értesülést tartja az okosmobilok leghasznosabb funkciójának. Ugyan a fiatalok körében is a hírböngészés (31%) és a levelezés (29%) a legkedveltebb funkció, de közülük már minden negyedik válaszadó a közösségi médiához való állandó hozzáférést tartja a legfontosabbnak.

t-mobile.hu

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Open Office vagy Ms Office?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mekkora az online adózási söralátét?

A kormányfő által még a kampány során használt söralátét-hasonlat éppen azt az attitűdöt fejezi ki, amiről a - törvénytisztelő - állampolgár az adózás kapcsán álmodik: ha már adózni kell, járjon ez a legkevesebb macerával. De vajon hogyan váltak be azok a kezdeményezések, amelyek az adózás egyszerűsítését hivatottak szolgálni, és mi a helyzet a kormányváltás időszakán átívelő, hasonló célú projektekkel?

Mekkora az online adózási söralátét? Mekkora az online adózási söralátét?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés